Top Menu

DUIT BELANJA ATOK

Pengalaman Jadi Feeder Kucing Jalanan


Dulu masa cuti 2 3 bulan atok selalu jugak keluar lewat malam dalam 2 pagi camtuh untuk bagi makan dekat kucing jalanan yang ada dekat kawasan rumah atok.Saja keluar lewat malam sebab x ramai orang n x serabut...memang best dapat layan diorang..then bagi makan.


Moral dia walaupun mereka cuma haiwan tapi percayalah mereka jugak berhak dibantu...dilayan dengan baik..Macam kita jugak...bila kita susah mesti kita harap orang atau kawan2 untuk tolong kan...so sama la macam diorang ni...jangan kedekut nak bagi makan...beli makanan diorang then,letakkan je dekat kawasan tu..x perlu susah2...

At least, terbela jugak nasib diorang yelah nak adopt xde sape yang sudi..so dengan cara bagi makan pun da cukup da.

P/s- alwaysbelikethat tu blog lama soleheen.com... :)


No comments:

Post a Comment

CUCU DAH JOIN FACEBOOK ATOK?